Je bekijkt de reis...

Australië
a
A
28 november 2014 07:36 | Door: hilma
Wauw leuk om jullie eerste reisverslag te lezen, geweldig daar! Jullie komen de weken daar wel door!
Wens Mark veel succes met zijn duikexamen! Genieten! Dikke tút ut Fryslân!
28 november 2014 07:52 | Door: Angélique
Dat klinkt goed Marije! Ik geloof wel dat jullie je tijd daar down under volledig benutten.
En dan nu naar the Great Barrier Reef. Die staat bij mij ook op het verlanglijstje!
Ik ben nu al benieuwd naar je volgende verslag...
Marije en Mark, veel plezier nog en geniet ze!
28 november 2014 08:59 | Door: Pietsje
Zo leuk om te lezen dat jullie het naar de zin hebben! Fantastische verhalen, geniet ervan lieverd! Ik zie uit naar een volgende update:) Liefs!
28 november 2014 09:09 | Door: Lisanne en Marten
Leuk om wat over jullie avontuur te lezen en wat jullie zoal doen en meemaken.
Fijn dat jullie het naar jullie zin hebben. Heel veel plezier nog en hou ons op de hoogte!
xxx Marten en Lisanne
28 november 2014 09:13 | Door: Simon
Wat super zeg!! Ik waan me er ook alweer!! TV is wel wat grauw en grijs hoor... Je kunt wel mooi met het bootje naar magnetic island;) Geniet ervan!!! X Simon
28 november 2014 10:05 | Door: Karin
Hej laiverds!
Leuk om jullie eerste verhaal te lezen, veel plezier!!
28 november 2014 10:49 | Door: Sisi
leuk leuk!
gaan jullie ook naar de whitsundays?
veel plezier!
28 november 2014 22:19 | Door: Anneke
Zit hier met een big smile mee te genieten!Geweldig om deze reis te kunnen maken,succes met snorkelen en duiken,super!
dikke kus uit (koud) Dokkum,mem en Jelte
30 november 2014 21:30 | Door: tante klas
jullie zijn daar volop aan het genieten lijkt me zo. Kijk al uit naar het volgende verslag!
1 december 2014 10:32 | Door: willeke
Wauw wat gaaf!!!!
1 december 2014 20:37 | Door: Jitske
He luitjes, wat leuk om te lezen wat jullie allemaal beleven. Heerlijk dat het daar zo warm is, jullie zijn de koud goed ontvlucht want het wordt nu echt winter in NL. Ik ben benieuwd naar jullie volgende verslag.
Liefs Ronald en Jitske